One stop marketing agency

Iza mene je na stotine izrađenih plakata, letaka i drugog dizajna. Nekad za osobne potrebe, a kad imam sreće, za tuđe. Što znam, radim; što ne znam, naučim. A učila sam toliko da imam čak tri diplome magistra: etnologije, sociologije i ekonomije. I nekoliko popratnih certifikata, pa sam uz to i koordinatorica volontera, voditeljica EU projekata, stručnjakinja za digitalni marketing i Google oglašavanje, a uskoro i specijalist digitalnog izdavaštva. Štreberica, and not ashamed to admit it!

Uz to, radim u jedinom otočkom poduzetničkom centru, na Braču, na izradi i provedbi projekata, izradi poslovnih i razvojnih planova i dr., gdje imam vrhunsku poslovnu mentoricu i priliku učiti od najboljih. Ako vas zanima i taj dio posla, npr. kako dobiti potporu za svoju poduzetničku ideju, kako uopće razviti svoje poslovanje i slično, kliknite ovdje.

U nastavku donosim pregled nekih od dosadašnjih poslova, i rado bih da se tu uskoro nađu i proizvodi koje ću izraditi za Vas. Javite mi se!

Grafički dizajn

Dizajn letaka, plakata, brošura, bookleta, naljepnica, cjenika, vizualnog identiteta & još mnogo toga!

Društveni marketing

Izrada i upravljanje profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram; izrada vizuala za društvene mreže; oglašavanje na društvenim mrežama; izrada marketinških kampanja & drugo.

Marketinške strategije

Analiza poslovanja, tržišta i konkurencije; definiranje ciljeva i ciljanog tržišta; definiranje vrste sadržaja i kanala plasmana sadržaja; definiranje vremenskog razdoblja te visine budžeta.

Ali, ni to nije sve.

Slažem jednostavne, a konkretne web stranice (kao što je i ova), za prezentaciju različitih poslovanja ili čak destinacija (npr. Pučišća).

Osim toga, pišem članke i tekstove za blogove (npr. ovaj), za agenciju za destinacijski menadžment (Best of Brač), za projekte (npr. Zeleni Brač), za neprofitne organizacije (npr. Pokret otoka), na hrvatskom ili engleskom.

Čekaj, ima još!

Temelj dobrog marketinga (osim dobre strategije) jesu i kvalitetni vizuali koji predstavljaju Vaše proizvode i/ili usluge. Srećom, moj brat je nagrađivani fotograf Milan Šabić, a moj partner nagrađivani redatelj Erik Lončar. Not bad, ha? Nisam lagala – ovo je one stop marketing agency.

Imaš pitanja? Piši mi! Bez obveze.

%d bloggers like this: